menu

Website onderhoud

Als trotse eigenaar van een WordPress-website weet je dat het beheren en onderhouden van je site een tijdrovende en ingewikkelde klus kan zijn. Het up-to-date houden van thema’s, plug-ins en het uitvoeren van regelmatige back-ups zijn essentieel voor de prestaties en veiligheid van je website. Ik weet dat het voor veel ondernemers lastig is om zelf tijd vrij te maken om dit onderhoud uit te voeren en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

WordPress onderhoud door Case Fixed Webdesign

Ik bied drie verschillende onderhoudspakketten aan, speciaal ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je te ontzorgen. Elk pakket biedt een eigen niveau van ondersteuning, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van jouw specifieke situatie en budget. Of je nu beginnend blogger bent of een ervaren ondernemer, ik sta klaar om je te helpen bij het onderhoud van je WordPress-website. Dan kan jij je weer concentreren op wat echt belangrijk is.

Achterstallig onderhoud WordPress

Heb je een WordPress website maar al in geen tijden updates uitgevoerd? Geen zorgen! Samen kunnen we kijken welke werkzaamheden nodig zijn om jouw website weer helemaal up-to-date te krijgen en welk onderhoudspakket daar vervolgens bij past. Daarna behoren prestatieproblemen en beveiligingsrisico’s tot het verleden.

Onderhoudspakketten WordPress

				
					TL;DR (Too long; didn’t read)

Onderhoudspakket budget € 180 p.j = Basis updates, back-ups, Elementor Pro, ondersteuning via e-mail.

Onderhoudspakket standaard € 300 p.j = Budget + uptime monitoring, extra plugins, webshop, meertaligheid, geavanceerde e-mailbezorging, SEO & analytics setup. Ondersteuning via e-mail en telefoon. Betaling per half jaar mogelijk, 10% korting op uurtarief.

Onderhoudspakket compleet €800 p.j. = Budget & standaard + SEO & analytics support, SEO monitor tool, 2x per jaar rapportage. Ondersteuning via e-mail, telefoon en WhatsApp, priority support. Betaling per kwartaal mogelijk, 25% korting op uurtarief.
				
			
laptop met codetaal in beeld

Onderhoudspakket budget

Het basispakket is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar onderhoud van zijn of haar WordPress-website.

Dit pakket omvat regelmatige updates van plug-ins en WordPress zelf, evenals het maken van back-ups om de veiligheid en stabiliteit van jouw website te waarborgen.

Als onderdeel van dit pakket profiteer je van een licentie voor een professionele pagebuilder, momenteel Elementor Pro, waarmee je eenvoudig (zelf) wijzigingen aan de website kunt aanbrengen.

Wanneer je voor dit pakket kiest kan je bij vragen of problemen via e-mail contact opnemen.

€ 180,- per jaar

Onderhoudspakket standaard

Dit uitgebreidere pakket bouwt voort op de basisdiensten van het onderhoudspakket budget en biedt extra functionaliteiten om jouw website te optimaliseren.

Het omvat uptime monitoring om de beschikbaarheid van jouw site in de gaten te houden en licenties voor diverse plug-ins, voor bijvoorbeeld SEO, cookies, privacyverklaring en snelheidsoptimalisatie.

Daarnaast profiteer je van een meertaligheid-plugin en ondersteuning voor webshops. Geavanceerde e-mailbezorging zorgt voor een betere afhandeling van e-mails binnen WordPress. Ik stel eenmalig alles in op het gebied van SEO en website analytics.

Wanneer je voor dit pakket kiest, dan kan je bij vragen of problemen via e-mail contact met mij opnemen of mij bellen.

Betaling per half jaar is mogelijk en je ontvangt 10% korting op het reguliere uurtarief.

€ 300,- per jaar

Onderhoudspakket compleet

Dit all-inclusive pakket bevat alle eerder genoemde onderdelen en biedt extra ondersteuning op het gebied van SEO en Analytics.

Ik stel een SEO monitor tool in om problemen op te sporen en verbeteringen door te voeren. Twee keer per jaar ontvang je een rapport met SEO- en Analytics-gerelateerde gegevens om jouw websiteprestaties bij te houden.

Wanneer je voor dit pakket kiest kan je bij vragen of problemen telefonisch, via e-mail en via WhatsApp contact met mij opnemen.

Bovendien profiteer je van priority support, wat betekent dat ik, indien mogelijk, nog dezelfde dag tijd vrijmaak voor jouw vraag of probleem.

Betaling per kwartaal is mogelijk en je ontvangt maar liefst 25% korting op het reguliere uurtarief.

€ 800,- per jaar

Onderhoudspakketten

OnderhoudspakketBudget 180Standaard 300Compleet 800
WordPress updates
Plugin updates
Beveiliging en backups
Uptime monitoring-
Plugins / licenties
Pagebuilder
Cookies & privacyverklaring-
Geavanceerde formulieren-
Snelheidsoptimalisatie-
Meertalige site-
Geavanceerde e-mailbezorging-
Webshop support-
SEO & Analytics
Eenmalig instellen voor gebruik-
Support bij gebruik--
Monitoring software--
Rapportage (2 x per jaar)--
Extra
E-mail support
Telefonische support-
Whatsapp support--
Priority support--
Facturatie per half jaar mogelijk-
Facturatie per kwartaal mogelijk--
Korting op regulier uurtarief-10%25%

Heb je vragen over de inhoud van de pakketten? Of wil je weten welk pakket voor jou geschikt is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.