Case Fixed Webdesign - SEO - laptop met Google Analytics in Beeld

SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization OF in goed Nederlands zoekmachineoptimalisatie (3x woordwaarde).

In het kort komt het erop neer dat de zoekrobots van onder andere Google fan zijn van websites die hun vindbaarheid op orde hebben met goede zoekwoorden, structuur en vooral goede inhoud.

Expert inhuren of toch zelf doen?

Er zijn heel veel mensen die zichzelf SEO expert noemen en hun diensten online aanbieden, maar met een beetje hulp van je webdesigner en favoriete zoekmachine kan je zelf een hoop doen om de vindbaarheid van jouw website te vergroten. Iemand die je echt op weg kan helpen is Rianne van Online Tigers, met haar online SEO cursus weet je binnen een week ‘alles’ over SEO en hoe je jouw vindbaarheid online kunt verbeteren.

Fix je SEO skills met Rianne

Bij Online Tigers kun je een praktische SEO cursus volgen. Dit doe je door een week lang iedere dag 3 kwartier online aanwezig te zijn. Met ZOOM heb je rechtstreeks contact met de docent en de andere deelnemers uit de groep (maximaal 10). Je krijgt drie kwartier les maar kunt tussendoor ook vragen stellen. Iedere dag krijg je huiswerk mee wat de volgende dag besproken wordt. Na een week ben jij je eigen SEO specialist en weet je hoe je gestructureerd kunt werken aan meer bezoekers naar je website. Meer online omzet dus!

De thema’s die aan bod komen tijdens de cursus zijn het doen van een eigen zoekwoordonderzoek, goede SEO opbouw van de website, meer opvallen in Google, linkbuilding en meten van de resultaten. Normaal kost de cursus €247 maar als je boekt met mijn persoonlijke kortingscode krijg je 10% korting.

Wil je weten welke code je nodig hebt voor die mooie korting? Neem dan contact met me op, dan verklap ik het direct!

Op de door mij gemaakte site van Online Tigers kun je de beschikbare data checken: https://onlinetigers.nl/cursus/online-seo-cursus/